zaterdag 22 juni 2013

Neon make-up trend

Omdat ik regelmatige werk als make-up artist is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige make-up trends. Een van de trends van deze zomer is het gebruik van Neon kleuren. Niet alleen worden de ogen in de verf gezet maar de lippen mogen ook zeker niet aan hun lot over gelaten worden! Laten we eens een kijkje nemen, zo kunnen we wat inspiratie opdoen  :-)



Gekleurde eyeliner is een zeer leuke en makkelijke manier om deze trend toe te passen. Het is eens iets anders dan weer de typische zwarte/bruine eyeliner.
Neon roze of neon oranje lippen is ook nog zeer draagbaar wanneer je de rest van je make-up neutraal houdt.
Je kan natuurlijk ook gaan voor een iets gewaagdere look en eens opteren voor een neon groene of gele lippenstift. Ik denk niet dat dit iets is dat ik snel zal dragen maar ik vind het wel een mooi effect hebben, zeker met dit bijpassende topje.
Bij deze laatste foto is de focus weer helemaal op de ogen. Dit is natuurlijk een foto van op de catwalk, maar met een paar aanpassingen kan je hier wel een draagbare look mee maken.

Ik vind zelf de Neon-trend zeer leuk en heb zelf al een aantal keren een neon blauwe/turquoise eyeliner aangebracht, waar ik toen vele complimenten over heb gekregen. Wat denken jullie van de neon trend van deze zomer?

Bronen foto's: 
http://marniwiches.buzznet.com/user/journal/17254493/summer-makeup-trend-alert-neon/
http://www.beautyandthe.com/story/trend-report-neon/
http://www.huffingtonpost.com/napoleon-perdis/the-life-electric-go-for_b_1582051.html
http://www.elleuk.com/beauty/make-up-skin/make-up-trends/neon-eyes-catwalk-make-up-trend-spring-summer-2013#image=1


1 opmerking: